KUNDRECENSIONER

Recensionerna är tagna från Google-recensioner


En DJ som verkligen levererar! Otroligt lyhörd, engagerad och pålitlig. Rekommenderas varmt till alla typer av tillställningar där musik förgyller tillfället. Vår bröllopsfest hade aldrig blivit så bra utan Greggan och hans känsla vid mixerbordet 🎶

Ewelina Kenstam


Succé rakt igenom! Erfaren och trevlig DJ som är väldigt lyhörd och flexibel från beställaren samt otroligt bra känsla vad hans publik tycker om och uppskattar! Kan varmt och gärna rekommendera Greggan!! Gjorde vårt bröllop till en magnifik och fantastisk dag, kväll och natt!

Anton Nilsson


Tusen tack Greggan för att du kom till Asa Herrgård och gjorde vår bröllopsfest till världens roligaste kväll. Bästa DJ:n helt klart! Du spelade grym musik, helt i vår smak, och vi är så glada att vi valde just dig. Många kramar, Madeleine & Jimmie

Madeleine Lindekrantz


Otroligt nöjda med DJ Greggan! Anlitade till vår bröllopsfest och det kunde inte blivit bättre! Grym musik med bra blandning, lyhörd inför våra önskemål och väldigt serviceminded. Rekommenderar starkt! 

Cecilia

Fantastisk dj som gjorde att kvällens fest blev väldigt lyckad! Kände in stämningen mycket väl och gav otrolig service, väldigt mån om att vi skulle bli nöjda!

Anders Hultén

Greggan är en mycket trevlig och duktig DJ som vi vill ge våra allra mest varma rekommendationer för liknande uppdrag i fortsättningen!

Morgan Löwenthal

En räddare i nöden när man stod utan DJ
till sin fest!!
Greggan gjorde 3 jäkligt bra mixar!
Så serviceminded! Och med ett leende på läpparna. Tack Greggan!

Cecilia Edlund 

Anlitade Dj Greggan för att spela på en
40-års fest. Supernöjd med hans insatts! Kan varmt rekommenderas!

Sebastian Lindroth

Tack för en fantastisk spelning på vårt bröllop. Fick verkligen igång golvet och ingen ville att det skulle ta slut. Riktig stämningshöjare!

Anna Wessman